Handige kalender

NOPagenda is een (gratis) regioagenda voor de Noordoostpolder. Het laat alle evenementen zien die er in dit gebied zijn. Overzichtelijk en duidelijk.

 

Je kunt denken aan een toneeluitvoering in Creil, een sportweekend in Emmeloord of een muziekfestival in Bant. Maar ook een sportdag, schuurfeest, theatershow, jeu de boules toernooi, lezing, open dag, carnaval of dancenight. Zolang het geen besloten evenement is.


Het idee is ongeveer 5 jaar geleden ontstaan. Er miste een regionale agenda in dit gebied, vandaar dat we zelf de stoute schoenen aan hebben getrokken om dit te maken. Het ontwerp en bouwen ervan was een behoorlijke klus, het idee is dat het voor iedereen makkelijk is om een evenement aan te melden.

Zo kunnen we samen de NOP nog beter op de kaart zetten. Er is machtig veel te doen hier!  :-)


Zelf ook een evenement aanmelden? 
• Ga naar EVENEMENT AANMELDEN

• Vul alle info gegevens in en upload een foto

• Na onze controle komt het in de agenda te staan

 

 

Top <h4>nopagenda.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/evenement">Evenement</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/aanmelden">Evenement aanmelden</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>