NOPPOP festival kijkt tevreden terug

NOPPOP festival kijkt tevreden terug

11 juli 2017

De vijfde editie van festival NOPPOP trok zaterdag 2500 liefhebbers naar het Schoterveld bij Bant, waar ze op vijf podia konden genieten van liefst 14 bands en muziekacts.

Voorafgaand aan het festival waagden zich 225 deelnemers aan de Pioneerrun, een obstacle run door de natuur rondom het festivalterrein.

Vijf jaar geleden werd NOPPOP geboren uit de koker van de Banter ‘Jongens van de Nacht’ die eerder de oudejaarsnachten in het dorp gezelligheid gaven en kwamen 1300 mensen naar het feestje. Het festival is niet meer weg te denken uit de polder. Het bezoekersaantal stemt de organisatie tot tevredenheid.

De kleinschaligheid en sfeer is de kracht van het festival met muziek voor oud en jong. ‘Gezien de opbouw van het festival zou je ook aan een tweedaags festival kunnen denken, maar dat vinden we voorlopig nog te hoog gegrepen’, aldus de organisatie.


Stuk De Noordoostpolder >>

Meer nieuws
Top <h4>nopagenda.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/evenement">Evenement</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/aanmelden">Evenement aanmelden</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>