Avontuur in eigen land, Luttelgeest

6 juli t/m 1 september 2024

Deze zomervakantie hoef je niet ver te reizen voor een onvergetelijk avontuur. Ga op expeditie in Pantropica en ervaar de wonderen van de jungle, gewoon in eigen land! Ontdek de geheimen van de jungle Dwaal tussen de mooiste vlinders en kleurrijke vogels, verken het regenwoud als een echte Tarzan, maak unieke familiefoto’s tussen de flamingo’s en zoek verkoeling in de kabbelende beekjes van PanAvontura. Maar wees op je hoede! In deze weelderige jungle schuilen spannende geheimen. Voor je het weet sta je oog in oog met een vleesetende plant of een reusachtige slang… Durf jij de uitdaging aan?

 

Excursies zomervakantie

Tijdens de zomervakantie kun je verschillende excursies volgen in Pantropica! Durf jij het aan om oog in oog te staan met reuzenspinnen? Of ga je liever op zoek naar knapperige sprinkhanen om te proeven? Voor de echte dierenliefhebber is er de maki tour, waar je alles leert over deze bijzondere primaten. En voor de kleintjes is er de mogelijkheid om een leuke vakantiekaart te sturen naar Aart. Kies jouw zomervakantieroute Pantropica is voor de avonturier een must-do, voor de natuurliefhebber een must-see en voor families een echte aanrader! Kies tijdens jullie bezoek in de zomervakantie voor een bijpassende route. Er zit altijd wat leuks voor jullie tussen!

Terug naar de agenda

Voor wie?

Toegankelijkheid

  • Rolstoel geschikt
  • Bereikbaar met OV

Waar?

Pantropica

Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest

Meer info

Website

Top <h4>nopagenda.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/evenement">Evenement</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/aanmelden">Evenement aanmelden</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>