Queen must go on, Emmeloord

zaterdag 3 september 2022

Queen Must Go On, de overtuigende winnaar van het SBS6 programma ‘The Tribute, battle of the bands’ staat op zaterdag 3 september in de Beurszaal van het Voorhuys in Emmeloord. Queen Must Go On bestaat uit vier ervaren muzikanten die het geluid van Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor akelig echt weten neer te zetten. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht.

 

Streven van zanger Ward Palmen uit Landgraaf is het om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Voor de echte Queen-sound wordt bovendien gebruikgemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers, zoals die ook door Queen werden gebruikt.

 

Het concert begint om 21.30 uur en de zaal gaat open om 20.00 uur. DJ Dirk verzorgd het voor- en na programma en de zaal gaat om om 21.45 uur dicht; een kaartje kost 27,50 euro inclusief de servicekosten.

Terug naar de agenda

Voor wie?

Toegankelijkheid

  • Rolstoel geschikt
  • Bereikbaar met OV

Soort

  • Muziek

Waar?

Voorhuys

Beursstraat 1
8302 CW Emmeloord

Meer info

Website

Youtube

Tickets

Tickets bestellen

Top <h4>nopagenda.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/evenement">Evenement</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/aanmelden">Evenement aanmelden</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>