RAM een Nachtelijke Expositie, Nagele

11 december t/m 20 december 2020

RAM is een nachtelijke expositie met als startpunt een oude schapenboet op steenworp afstand van het voormalig eiland Schokland (werelderfgoed) en het bekende architectuur dorp Nagele in de Noordoostpolder.

Met RAM wordt gerefereerd aan de geschiedenis van de plek waar vroeger schapen werden gehouden. Er wordt werk gepresenteerd van kunstenaars die zich verhouden tot de plek, zijn omgeving, geschiedenis of toekomst.

Deelnemende kunstenaars: Albert Geertjes, Elena Redaelli, Denis Oudendijk, Karin van der Molen, Liset Moerdijk, Marjan Laaper, Niels Post, Pat van Boeckel, Pim Palsgraaf, Robert Roelink, Rolina Nell, Sigrid Hamelink en Wies Noest.

In de donkerste tijd van het jaar laat de Noordoostpolder zich op bijzondere wijze zien. Twee weekenden lang zijn boerderijen verlicht over een route van 35 km die je het beste per auto kunt afleggen. De Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder is aangegrepen als aanleiding voor deze nachtelijke expositie, waarmee een presentatie mogelijkheid wordt gecreëerd binnen de RIVM-richtlijnen.

RAM start bij Havenweg 22 in Nagele, gaat door over de Ramsweg en eindigt onder de Ramspolbrug. RAM is een route van ongeveer 6 km als onderdeel van de Lichtroute Noordoostpolder, langs het werk van dertien kunstenaars, die per auto kan worden afgelegd.

RAM als onderdeel van de Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder, kan gereden worden op 11, 12 en 13 december en in het weekend van 18, 19 en 20 december 2020 van 16:30 - 22:00 uur.

RAM is een initiatief van id11 in samenwerking met Prins te Paard en ReRun Producties met ondersteuning van de Verlichte Boerderijenroute Noordoostpolder en het Cultuurmakersfonds.

Terug naar de agenda

Waar?

Route: Start Havenweg 22 naar Ramspolbrug

Start route: Havenweg 22
8308 RJ Nagele

Meer info

Website

Facebook

Top <h4>nopagenda.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/evenement">Evenement</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/aanmelden">Evenement aanmelden</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>