Brass meets Vocal, Emmeloord

zaterdag 7 maart 2020

Flevo Brass Emmeloord en Vocal Groep Lok & Lol: een spetterende combinatie! Lok en Lol bestaat uit 17 talentvolle leden die naast het plezier met elkaar graag op een hoog niveau met elkaar willen zingen.

 

Flevo Brass is een Emmeloordse brassband met muzikanten die genieten van het samen muziek maken. Daarnaast laat ook het startersensemble en opleidingsorkest Eigen Wijs horen hoe leuk het is om samen te musiceren. Geniet van een afwisselend programma van warme klanken, lekkere swing en prachtige ballads.

Terug naar de agenda

Voor wie?

Soort

  • Muziek

Waar?

Beurszaal Theater 't Voorhus

Beursstraat 1
8302 CW Emmeloord

Meer info

Website

Facebook

Top <h4>nopagenda.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/home">Home</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/evenement">Evenement</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/aanmelden">Evenement aanmelden</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.nopagenda.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>