Solo-expositie Saskia Boelsums, Schokland

23 juni t/m 22 september 2019

Solo-expositie Saskia Boelsums in Museum Schokland Landschapsfotograaf/beeldend kunstenaar Saskia Boelsums heeft deze zomer een solo-expositie in Museum Schokland. Ze exposeert daar circa veertig van haar meest recente landschapsfoto's. Een aantal daarvan is nieuw en nog niet eerder te zien geweest.

 

De expositie loopt parallel aan een zes kilometer lange kunst- en poëzieroute met veelal ter plaatse gemaakt werk van ruim twintig internationale kunstenaars. Deze route verkent het hele voormalige eiland in de Noordoostpolder.

De opening van de expositie en de kunstroute wordt verzorgd door Ellen ten Damme. In de komende weken zijn er vaker optredens die een relatie hebben met de kunst- en poëzieroute, onder andere van cabaretier Freek de Jonge, dichter des vaderlands Tsead Bruinja.

 

De foto's van Saskia Boelsums zijn te zien in de pastorie van de karakteristieke kerk. In de kerk zelf is een audiokunstwerk van schrijver Peter Veen te horen. De expositie opent 23 juni en loopt tot en met 22 september.

 1/4
 2/4
 3/4
 4/4
Terug naar de agenda

Waar?

Museum Schokland

Middelbuurt 3
8319 AB Schokland

Meer info

Website

Top <h4>nopagenda.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/evenement">Evenement</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/aanmelden">Evenement aanmelden</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>