Mindful Walk clinic, Marknesse

woensdag 30 januari 2019

Losse les Mindful Walk (1,5 uur) ter kennismaking met Mindful Walk of als opfrisles na het volgen van de 5-weekse cursus.

De clinic bestaat voor een deel uit oefeningen die aan bod komen in de 5-weekse cursus, aangevuld met andere oefeningen, passend bij het thema van de clinic of de behoeften van de deelnemers. Zo ligt de ene keer bijvoorbeeld de focus op de houding en een andere keer op de ademhaling. Daardoor is elke clinic anders van inhoud.

 

Na aanmelding ontvang je een intake formulier waarin wordt gevraagd naar je huidige beweeggedrag en eventuele blessures of medicijngebruik, van belang voor een veilige les. Daarna ontvang je verdere informatie, zoals de verzamelplaats en kledingadvies.

 1/2
 2/2
Terug naar de agenda

Voor wie?

Soort

  • Natuur
  • Bezinning

Waar?

Waterloopbos

Voorsterweg 34
8316 PT Marknesse

Meer info

Website

Facebook

Tickets

Tickets bestellen

Top <h4>nopagenda.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/home">Home</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/agenda">Agenda</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/evenement">Evenement</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/aanmelden">Evenement aanmelden</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="http://www.nopagenda.nl/privacy">Privacy</a></li> </ul>